MIÓVI Belvárosi Tagóvodája

Intézményünk önkormányzati fenntartású, Miskolcon, a Vörösmarty lakótelepen helyezkedik el. A 8 csoportos óvodánkba járó gyermekek gondozását, fejlesztését 16 óvodapedagógus, 8 dajka és pedagógus munkát közvetlen segítők látják el. Gyermekcsoportjainkba vegyes életkorú gyermekek járnak, 3-tól 7 éves korig. Nevelésünk során arra törekszünk, hogy gyermekeink sikerorientált, a környezetben jól eligazodó, színesen kommunikáló, jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkező emberekké váljanak.
Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek biztonságot nyújtó, szeretetteljes környezetben a lehető legtöbb időt játékkal töltsék. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra nevelésre, ennek keretén belül igyekszünk biztosítani a szabad levegőn történő sok mozgást. Nevelési elveink alapja, hogy minden gyermek egyedi személyiség. Kiemelten figyelünk a tehetségesnek ígérkező gyermekek fejlesztésére.

Meggyőződésünk, hogy a pedagógusoknak és a szülőknek együttesen kell részt venniük a gyermekek nevelésében, ezért fontosnak tartjuk a családokkal való jó kapcsolat kialakítását.

Cím
3530 Miskolc, Vörösmarty utca 64.
Nyitvatartás
06:30-16:30
Telefonszám
+36 46 412 870
E-mail cím
belvarosiovodamiskolc@gmail.com
Tagóvoda
MIÓVI Belvárosi Tagóvodája
Tagintézmény-vezető neve
Javitásné Varga Ilona