MIÓVI Belvárosi Tagóvodája

Intézményünk önkormányzati fenntartású, Miskolcon, a Vörösmarty lakótelepen helyezkedik el.

Mind a 7 gyermekcsoportunk összetételét tekintve osztatlan, 3-7 éves korú gyermekek járnak egy-egy csoportba. Nevelésünk során arra törekszünk, hogy gyermekeink sikerorientált, a környezetben jól eligazodó, színesen kommunikáló, jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkező emberekké váljanak.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek biztonságot nyújtó, szeretetteljes környezetben a lehető legtöbb időt játékkal töltsék. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra nevelésre, ennek keretén belül igyekszünk biztosítani a szabad levegőn történő sok mozgást.

Intézményünk részt vesz az Úszó Nemzet Programban, melynek keretein belül az egész nevelési évben hetente egyszer a gyermekek a Kemény Dénes uszodában szakképzett edzők segítségével sajátíthatják el az úszás alapjait.

Az úszás mellett a gyermekeink mozgásának fejlesztésére kitűnő lehetőséget nyújt az ovi foci Bozsik Program, melyben évek óta részt veszünk.

A sporton túl lehetőségük van gyermektánc, játékos angol és német nyelv, valamint hittan foglalkozásokon részt venni.

Nevelési elveink alapja, hogy minden gyermek egyedi személyiség. Kiemelten figyelünk a tehetségesnek ígérkező gyermekek fejlesztésére.

Meggyőződésünk, hogy a pedagógusoknak és a szülőknek együttesen kell részt venniük a gyermekek nevelésében, ezért fontosnak tartjuk a családokkal való jó kapcsolat kialakítását.

Cím
3530 Miskolc, Vörösmarty utca 64.
Nyitvatartás
06:30-16:30
Telefonszám
+36 70 652 3243
+36 46 412 870
E-mail cím
belvarosiovodamiskolc@gmail.com
Tagóvoda
MIÓVI Belvárosi Tagóvodája
Tagintézmény-igazgató neve
Javitásné Varga Ilona