MIÓVI Mesevár Tagóvodája

A Bükk – hegység lábánál, a Diósgyőri vár közelében, zöldövezetben található 5 csoportos óvodánk, a

Mi
Együtt
Segítünk
Egy
Varázslatos világba
Átlépni a
Ránk bízott gyerekeknek  

Kiemelt feladatunknak tekintjük, a környezet adta lehetőségekre alapozva, a környezettudatos életvitel és a fenntartható fejlődés alapjának, gyermekközpontú szemléletének megalapozását. A mindennapos nevelő – fejlesztőmunkánk során komplexitásra törekszünk, szem elől tartva, hogy a gyermek legfőbb tevékenysége a szabad játék. Alapelvünk az élményszerzésen alapuló, tevékenységközpontú tapasztalatszerzés.

Közösségünk összehangolt munkája során, az inkluzív pedagógiai elvekre alapozva, igazodunk a gyermekek személyiségéhez, eltérő fejlődési üteméhez, egyéni képességeikhez és készségeikhez. A színvonalas szakmai munkánkat, elhivatottságunkat, folyamatos továbbképzés és önképzés biztosítja. Intézményünk valamennyi óvodapedagógusa felsőfokú végzettséggel rendelkezik, illetve többségük a pedagógus életpálya modell PED II. minősítését sikeresen megszerezte.

Szoros kapcsolatot ápolunk a családokkal, hiszen ez szolgálja a gyermekek optimális  fejlődését, valamint szintén mindennapi kapcsolatot tartunk fent,  a  munkánkat segítő szakemberekkel, partnerekkel. Változatos programokat biztosítunk gyermekeink számára, számos programunkra a szülőket is meghívjuk, építve ezzel a közösséghez tartozás élményét.

 A tehetséggondozó programunk keretében délutáni tevékenységeket biztosítunk óvodás gyermekeink számára.

Cím
3534 Miskolc, Könyves Kálmán utca 34.
Nyitvatartás
07:00-17:00
Telefonszám
+36 70 652 3180
+36 46 370 284
E-mail cím
mesevarovoda@gmail.com
Tagóvoda
MIÓVI Mesevár Tagóvodája
Tagintézmény-igazgató neve
Kovalik Péterné