MIÓVI Szivárvány Tagóvodájának Tűzmanó csoportja nyerte meg a Startlap által „Így várjuk a Mikulást” címmel meghirdetett Fotópályázatot

MIÓVI Szivárvány Tagóvodája
MIÓVI Szivárvány Tagóvodájának Tűzmanó csoportja nyerte meg a Startlap által „Így várjuk a Mikulást” címmel meghirdetett Fotópályázatot

A MIÓVI Szivárvány Tagóvodájának Tűzmanó csoportja nyerte meg az idei évben „Így várjuk a Mikulást” címmel meghirdetett fotópályázatot. Első helyezettként 50.000 Ft értékű Régió ajándékutalványt kapott a csoport.

A dekoráció készítése a sok kis Tűzmanó közös munkája, míg a szavazatok gyűjtése a fantasztikus szülői közösség összefogásának volt köszönhető. Támogatást kaptunk a MIÓVI munkatásaitól, kollégáktól, ismerősöktől, melyet ezúton is nagy szeretettel köszönünk.


A Tűzmanó csoportban gyakran alakítjuk át és dekoráljuk a csoportszobát a heti témáknak megfelelően. A december az ünnepi készülődés jegyében zajlott. A gyerekekkel közösen mézeskalács figurákat, nyalókákat festettünk kartonból és csizmácskákat ragasztottunk, varrtunk filc anyagból. Az elkészült remekműveket dekorációként használtuk fel a meghitt hangulatú mesesarok kialakításakor. A közösen készített kandalló is ebben a sarokban kapott helyet, hiszen ide vártuk a Mikulás bácsit is.

Örömmel fedeztük fel a kiírt pályázatot és lelkesen regisztráltunk a mesesarok fotójával, bízva abban, hogy a 10 legszebb fotó közé válogatják majd a nyüzsgős babaszobát, amelyeket dekorációként a mesesarokba helyeztünk el. A babaszobát egy közösen készített kandallóval gazdagítottuk. A gyermekek segítsége, az adventi várakozást még inkább izgalmassá tette, s az öröm, amely a munkájuk elismerését eredményezte, még inkább emlékezetessé tette az idei év decemberi készülődését.

A pályázat ide kattintva mutatja be a versenyben részt vevő munkákat.


Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményre, - nem is a dekorációra, hiszen azt pályázat nélkül is mindig készítünk -, hanem inkább arra, hogy a szülők és kollégáink mennyire lelkesen támogattak és mindent megmozgattak azért, hogy sok szavazat érkezzen a csoport fényképére. Jó érzés tudni, hogy mennyire támogatnak, szeretnek minket.

Köszönjük!

Solymár Ágnes
megbízott tagintézmény-vezető