A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat adományt adott át a Miskolci Integrált Óvodai Intézmény székhely óvodája gyermeki számára

Miskolci Integrált Óvodai Intézmény
A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálatának elnöke, Virág Judit asszony nagylelkű adományának köszönhetően a Miskolci Integrált Óvodai Intézmény (továbbiakban: MIÓVI) székhely óvoda gyermekei a Gyermekhét méltó lezárásaként, 2023. június 2. napján nagy értékű játékokat vehettek át.

A játékok az óvodáskorú gyermekek egyéni fejlesztését és csoportos szociális képességeik fejlődését elősegítő eszközök, amelyeknek felhasználása igen sokrétűen szervezhető az óvodai falai között. A játékeszközöket a gyermekek napi tevékenységén kívül a gyógypedagógusok, fejlesztőpedagógusok, óvodapszichológusok egyéni fejlesztési időben, és az óvodapedagógusok a mindennapi sokrétű munkájuk során fogják tudni felhasználni.

Óvodánk, a MIÓVI (3534 Miskolc, Batsányi utca 2.) Miskolc-Diósgyőr városrészben, zöldövezeti környezetben, a Bükk-hegység lábánál és turisztikai nevezetességei közelében, könnyen megközelíthető helyen található. Az óvoda 200 férőhelyes, 8 óvodai csoportban fogadja a jelentkező családok gyermekeit, biztosítva számukra a választást az azonos életkorú, illetve eltérő életkorú gyermekeket nevelő csoportok közül. Az intézmény jelenlegi gyermeklétszáma 192 fő, így a játék adomány méltó helyen történő felhasználásra fog kerülni.

Köszönjük Virág Judit elnök asszony adományát és a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat támogató hozzáállását!