Erdei táborban töltődtek a MIÓVI Brunszvik Teréz Sport Tagóvodája gyermekei

MIÓVI Brunszvik Teréz Sport Tagóvodája
Erdei táborban töltődtek a MIÓVI Brunszvik Teréz Sport Tagóvodája gyermekei

A MIÓVI Brunszvik Teréz Sport Tagóvodája óvodás gyermekei a csodálatos bükki településen, Répáshután a Bikk-Makk erdei iskolában egy tartalmas, élményekben gazdag hetet töltöttek el.

A tagintézmény Zöld Óvodaként igyekszik minden fenntarthatósággal, természet közeliség hiteles közvetítésével a gyermekek számára a környezetünk védelméért tenni, amelynek egyik pedagógiai megvalósítása az Erdei Tábor adta élményszerzési lehetőség biztosítása.

A természeti környezet minden emberre jótékony hatással bír testileg, lelkileg egyaránt. A kisgyermeknek is alapvető szükséglete a természeti elemekkel való találkozás. Ugyanakkor a környezettudatos magatartás elősegítése is a természettel való kapcsolat ápolásán keresztül valósítható meg. Célkitűzésünk, hogy a mai vibráló, virtuális világban nevelkedő gyermekek számára, lehetőséget teremtsünk az élő természettel való találkozásra, amely erőt, nyugalmat és biztonságot nyújt számukra.
Bátor óvodásokkal a MIÓVI Brunszvik Teréz Sport Tagóvodája gyermekei 5 napot töltöttel el Répáshután a Bikk-Makk Erdei Iskolában.

Szeretettel osztjuk meg az izgalmas hét 1-2 pillanatait.

MIÓVI Brunszvik Teréz Sport Tagóvodája
gyermekei és óvodapedagógusai

Képek