MIÓVI Bársony János Úti Tagóvodájába látogattak a Csodamalom Bábszínház színészei

MIÓVI Bársony János Úti Tagóvodája
MIÓVI Bársony János Úti Tagóvodájába látogattak a Csodamalom Bábszínház színészei

A bábszínház világnapja alkalmából, március 21-én a Miskolci Csodamalom Bábszínház színészei meglepték a MIÓVI Bársony János Úti Tagóvodája két csoportjának gyermekeit. A bábszínház színészei többféle bábot elhoztak, hogy közelebbről megismerhessék a gyermekek azok készítési módjait, kipróbálhassák őket milyen, amikor egy báb bőrébe bújva színészkednek.

A program hatalmas érdeklődés övezte ezt a programot kicsik és nagyok részéről egyaránt, hiszen a kulisszák mögé nem minden nap, és nem is akárki láthat be.

A bábszínház jótékonysági bemutatójának célja, hogy népszerűsítsék ezt a már-már a feledés homályába merülő remek szórakozási, művelődési formát, ezzel ösztönözve a családokat arra, hogy a rohanó világban éljenek a minőségi együtt töltött idő, kikapcsolódás efféle lehetőségével.

A lehetőséget ezúton is nagy tisztelettel köszönjük a Miskolci Csodamalom Bábszínház vezetőségének, színészeinek. A program felejthetetlen élményt nyújtott az óvodásaink és dolgozóink számára, és bízunk az együttműködésünk további eseményekben való kiszélesítésében.

Galéria