Megtisztelő kitüntetésben részesült a MIÓVI Szilvás Úti Tagóvodája pedagógiai asszisztens dolgozója, Recsó Erzsébet

Miskolci Integrált Óvodai Intézmény
MIÓVI Szilvás Úti Tagóvodája
Recsó Erzsébet

„Légy egy fűszálon a pici él
S nagyobb leszel a világ tengelyénél.”
József Attila

Nagy örömmel értesültünk arról, hogy a 2023. évi Varázspálca - Eisberg elbűvölő frissesség díj kitüntetettjei között üdvözölhették Recsó Erzsébet, pedagógiai asszisztens kolléganőt, aki a Szabó-Holló Eszter szülő javaslata alapján került felterjesztésre.

A Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért hagyományteremtő szándékkel alapította a Varázspálca - Eisberg elbűvölő frissesség díjat, hogy ily módon is elismerje azoknak a pedagógusoknak, oktatási, nevelési intézmények és gyermekkel foglalkozó közösségek munkáját, akik a rájuk bízott 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeket példamutató módon látják el, gondozzák, napi feladataik mellett.

Az elismerés azért is különösen értékes számunkra, mert az 1-es típusú diabéteszes gyermekek szüleit kérték meg, saját tapasztalataik alapján tegyenek javaslatokat az első száz díjazottra.

A Varázspálca díj ünnepséggel egybe kötött átadására és diabétesz szakmai napjára került sor, ahol Recsó Erzsébet kolléganőnk  2023. május 14-én átvehette a kitüntető elismerést.