Köszönetnyilvánítás Dr. Nagy Ákos képviselő Úrnak

MIÓVI Bársony János Úti Tagóvodája
MISKOLCI INTEGRÁLT ÓVODAI INTÉZMÉNY

A Miskolci Integrált Óvodai Intézmény Bársony János Úti Tagóvodája szeretné köszönetét kifejezni Dr. Nagy Ákos képviselő Úrnak, hogy felajánlásával támogatta az óvoda alapítványának eszköz fejlesztési terveit.

Óvodánk, a MIÓVI Bársony János Úti Tagóvodája 2024. 06. 14-én ünnepelte fennállásának 50. születésnapját. Ebből az alkalomból egy jubileumi programsorozattal készültünk.

Az ünnepi műsor részét képezte egy az óvoda múltját képekben bemutató kisfilm levetítése. Ennek a célnak a megvalósításához kértük Dr. Nagy Ákos képviselő Úr támogatását.

Hozzájárulásával a Bársony Óvoda Alapítvány megvásárolt egy projektort, projektor vásznat illetve a működtetésükhöz szükséges kiegészítő eszközöket.

Ezek a technikai eszközök a későbbiekben is nagyban segítik a mindennapi munkánkat szakmai napok, óvodai bemutatók, szülői értekezletek, munkaközösségi összejövetelek alkalmával.

 

A Miskolci Integrált Óvodai Intézmény Bársony János Úti Tagóvodájának gyermekei és közössége hálás szívvel köszönetet mond Dr. Nagy Ákos képviselő Úrnak a támogatásért.