Családi nap a MIÓVI Várhegy Úti Tagóvodájában

MIÓVI Várhegy Úti Tagóvodája
Családi nap a MIÓVI Várhegy Úti Tagóvodájában

Évek óta hagyomány, hogy nevelési évenként két alkalommal Családi napot szervezünk óvodánkban. Az idei, nevelési évet indító, őszi rendezvényt most is megtartottuk, amely során arra törekedtünk, hogy vidám, eseménydús együttlétben teljen ez a délután is. Az óvoda minden dolgozója szorgalmasan és lelkesen készült erre a napra. Az udvar díszítésében a gyerekek is részt vettek. A programban szerepelt Jack Spenót Kapitány, aki tréfás szüreti játékokkal szórakoztatta a vendégeket.

A Spider Mentőcsoport vezetője, Lehoczki László és Hope kutyája felejthetetlen bemutatót tartottak. A gyerekek és a Szülők nagy tisztelettel és szeretettel fogadták Őket. Hope kutyát ezernyi kisebb és nagyobb kéz simogatta hosszú időn át. Nagyon büszkék vagyunk Rájuk!

A csillám tetoválás szintén nagy érdeklődést keltett. Az óvodapedagógusok szorgos kezekkel készítették el a kívánt díszítést. Adrienn néni tempós zenékkel táncoltatta meg a közönséget. Alkalom adódott arra, hogy a Szülők és az óvoda dolgozói kötetlenül ismerkedjenek, beszélgessenek egymással. A Családi napon Nagyszülők, kis és nagytestvérek is jelen voltak. A nap során vidám, nyüzsgő kis társaság volt jelen, akik szeretetben, jó hangulatban töltötték el a közös délutánt. A nap fénypontja most is a tombola volt. Nagy várakozással figyeltük Jack Spenót Kapitány kezét, hogy melyik számot húzza ki, remélve, hogy nyereménnyel távozunk, és természetesen nem maradt üres a hasunk sem!

Kedves Szülők!

Csakis Veletek, együtt sikerülhetett ez a szép közös délután. Köszönjük a sok felajánlást, az aktív részvételt! Gyermekeitek érdekében az építő kapcsolatot nagyon fontosnak tartjuk, egyben reméljük, hogy az együttműködés továbbra is ilyen kiváló lesz!

Kívánok tartalmas, eredményes nevelési évet!